perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden kohokohdat

Vuosi 2016 lähenee loppuaan ja ajattelin käydä läpi kuluneen vuoden kohokohtia.

Vuosi yleisesti ottaen on pitänyt sisällään paljon ilon ja onnen kyyneleitä. Olen kokenut niin onnistumisia kuin epäonnistumisia työn, urheilun ja muunkin elämän saralla. Pelkoa ja epävarmuutta, tietynlaista ahdistusta, olen joutunut käsittelemään tänä vuonna enemmän kuin yleensä. Ennen kaikkea muistan tämän vuoden kuitenkin onnellisena ja rakkauden täyteisenä. Erityisesti enkelit ovat olleet mukana matkassa.

Tammikuu
Positiivinen tulos raskaustestistä. Olo oli todella epätodellinen. Itkin onnesta. Muistan sen tunteen kuin eilisen. Huikea tunneryöppy.

Helmikuu
Muutto uuteen kotiin. Oli ihana sisustaa ja laittaa kotia meidän näköiseksi. Innostuin erilaisista kukista ja kasveista, jotka kukoistavat kodissamme. :)

Kukkia uuteen kotiin.
Maaliskuu
Työpaikalla kerroimme työkaverini kanssa, että olemme molemmat raskaana. Se oli älytön yhteensattuma. Tämä oli hieno hetki ja työkavereiden reaktiot olivat mainioita.

Huhtikuu
Perheen jokavuotinen Lapin reissu Pallas-Ylläs tuntureilla. Minut on jopa kihlattu noissa maisemissa. Tuntureihin ja lapin luonnon kauneuteen ei kyllä ikinä kyllästy. On ihana hiihtää siinä hiljaisuudessa ja kauneudessa. Mieli ja sielu lepää.

Tähän on pakko mainita myös toinen kohokohta: oman äidin yllätyssynttärit Helsingissä.

Toukokuu
Meidän uuden kodin tuparit. Hyvää syötävää ja paljon rakkaita ystäviä pääsi paikalle.

Kesäkuu
Ystävien järjestämät babyshowerit. Kiitos, oli tosi mukava aurinkoinen kesäpäivä. Arvelin, että jotain yllätystä on luvassa, mutta silti se yllätti.

Heinäkuu
Kesäretki Kouvolaan ja Lappeenrantaan. Kävimme siskon kanssa hiekkalinnalla ja ihanissa kahviloissa.

Elokuu
Kummipojan 2-vuotissynttärit. Samalla vietettiin myös heidän koko perheen läksiäisjuhlia. Nyt kummipoika perheineen asuu toisella puolella maapalloa. Onneksi on kuitenkin skypeyhteys. Kauhea ikävä heitä kaikkia.

Syyskuu
Tähän astisen elämän ihmeellisin ja onnellisin tapahtuma, oman pienen terveen tyttövauvan syntymä. Ikuisesti kiitollinen.

Lokakuu
Aivokasvain leikkauksen onnistuminen. Herääminen ja sen tajuaminen, että on elossa. Se hetki, kun näin taas oman mieheni. Itkettää nytkin.

Marraskuu
Vauvakuvaukset olivat ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista. Nyt on ikuistettu kuvat meidän pienestä tytöstä. Myös äidistä ja isästä saatiin muutama onnistunut otos. Ihana, kun saa laitettua tytöstä kuvia seinille.

Joulukuu
Jouluaattona jotenkin konkretisoitui se, kuinka onnellinen olen. Usko, toivo ja rakkaus. Suurin niistä on rakkaus.

Oikein ihanaa vuoden vaihdetta ja kaikille valoa tulevaan! Kohti uusia seikkaluja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!