perjantai 24. helmikuuta 2017

Lomalla viimeinkin

Hiihtoloma starttasi ja miehenikin jäi lomalle. Oon niin onnellinen, että nyt voidaan hetken lomailla koko perhe. Lisäksi saan viettää aikaa ihan kahden kesken mieheni kanssa. Ei olla tässä arjen keskellä kauheasti keretty pitää sitä paljon puhuttua yhteistä laatuaikaa. Mitähän mukavaa yhteistä sitä sitten tekisi? Tässä muutamia juttuja, joita ollaan ajateltu:
  • Kylpylähemmottelu
  • Lahden mm-kisoissa käynti
  • Hiihtoretki
  • Elokuvissa käynti ja ravintolassa ruokailu
Mielenkiintoista nähdä, että mikä/mitkä näistä valikoituu meidän suosik(e)iksi. Tällä hetkellä toi leffa ja ravintola olis ainakin mun ykkösenä.

Mun lapsuudessa lomilla tehtiin aina jotain normi arjesta poikkeavaa. Usein meillä oli joku pieni hotelliviikonloppu tai etelän matka. Se oli huippua! Matkustaminen on aina ollut musta tosi hienoa. Oon ollut etuoikeutettu siinä suhteessa, että olen saanut matkustaa. Olen nähnyt paljon eri maita ja kulttuureja. Toivon, että voisimme tarjota myös meidän pienokaiselle ulkomaanreissuja ja näyttää maailmaa ja elämää muuallakin kuin Suomessa. Olisi hienoa itsekin käydä vielä mahdollisimman monessa eri paikassa.

Yksi paikka, mistä haaveilen aina uudestaan on Havaiji. Siitä on niin vahva mielikuva muotoitunut. Olisi kiva päästä kokemaan ja näkemään vastaako se odotuksia. Se on kyllä niin kaukana, että tuskin sinne ihan heti lähdetään... mutta kuitenkin.

Nyt ollaan parhaillaan matkalla ja suuntana on tuttu ja turvalinen kohde. Mennään taas koko porukka kohti mummulaa, joka sijaitsee Etelä-Suomessa. Jälleen koko auto on lattiasta kattoon pakattuna. Joskus olisi ehkä järkevää tehdä tänne kirjoitus, että mitä kaikkea sitä tarviikaan ottaa mukaan, kun lähdetään reissuun. Aina tuntuu, että jotain unohtui, vaikka tavaraa on enemmän kuin laki sallii. Hirvee härdellikin on joka kerta näitten kimpsujen ja kampsujen kanssa.

Nyt ei kai muuta kun oikein ihanaa ja lumista hiihtolomaa kaikille lomalaisille. Ja ihanaa aikaa myös niille, jotka eivät ole lomalla. Saa nähdä kirjoitanko lomalla tänne yhtä tiiviisti vai jääkö kaikessa hulinassa kirjoittaminen vähemmälle. Nautitaan elämästä ja rakkaista!
Kaikki olennainen on hyvin tiivistetty tähän♡
Ps. Tässä autossa tastamusana soi juurikin sopivasti JVG feat Raappana: Kran Turismo
"Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin, nyt. Check it out. Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin, nyt."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!