maanantai 6. maaliskuuta 2017

Puoli vuotta mittarissa

Aivan ihana päivä, ainakin täällä Jyväskylässä. Aurinko paistaa ja pakkasta on n. 9 astetta. Takana on mitä parhain hiihtoloma. Ollaan rentouduttu ja nautittu lomasta kaikin keinoin. Siihen on sisältynyt sopivasti laiskottelua, herkuttelua ja myöskin erilaisia aktiviteetteja.

Hiihtolomalla käytiin mm. leffassa, oltiin 1-vuotissynttäreillä, ulkoiltiin ja hiihdeltiin, shoppailtiin, katseltiin televisiota ja kyläiltiin kummien luona. Tässä on ollut niin paljon mukavaa tekemistä perheen ja ystävien kanssa, että en ole viettänyt aikaa käytännössä ollenkaan tämän koneen parissa.

Nyt "normaali" arki on taas palannut ja me tytöt ollaan keskenään kotosalla. Tällä hetkellä tyttö nukkuu "raskaan" neuvolareissun jälkeisiä unia, joten on hyvä sauma kirjoitella taas vähän kuulumisia.

Jokainen päivä on lahja. Niin ajattelen tänä päivänä. Arvostan jokaista hetkeä, jonka saan elää. Juuri tämä hetki ja päivä on ainutlaatuinen ja erityinen. Tänä päivänä tyttömme on puoli vuotias. Tässä päivässä on ehkä vieläkin suurempi tunnelataus (jos suinkaan mahdollista), kuin muissa päivissä. On kulunut 6 kuukautta siitä hetkestä, kun sain maailman pienimmän ja rakkaimman nyytin syliini. Kaikista kokemistani asioista, se on ehdottomasti sykähdyttävin. Tuo pikkuinen on jotain niin kaunista, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Olen ikionnellinen hänestä. Ja ylpeä.

Tyttö on taas oppinut paljon uusia asioita. Tuntuu, että löydän itseni koko ajan kehumasta häntä. En tiedä, voiko sitäkään liiaksi tehdä? Sanon usein, että olen hänestä ylpeä. Ihmettelen myös äneen, kuinka taitava hän on. Täällä mennään jo selältä mahalle ja toistepäin sekä kellon viisareina lattialla mahallaan. Lisäksi peruuttamalla liikutaan kovaa vauhtia. Tyttö oppii asioita omaan tahtiinsa ja vaikka ei kaikkea aina heti oppisikaan, olen silti hänestä ylpeä. Ja sen haluan hänelle myös näyttää ja kertoa. Suukottelen häntä yhtenään, se vain on niin ihanaa. On sekin yksi tapa osoittaa tätä ylpeyttä ja rakkautta.

Tänään oli onnistunut neuvolakäynti. Jäi hyvä mieli siitäkin. Sain hyviä vinkkejä ja vastauksia esittämiini kysymyksiin. Voisin joku päivä koota niistä tänne pienen listan. Tuntuu, että lähiaikoina on ollut paljon askarruttavia juttuja.

Nyt tyttö onkin taas hereillä ja jatkan hyvin alkanutta päivää meidän puoli vuotiaan tehopakkauksen kanssa.

Ja ainiin, luin muuten äsken sähköpostia pitkästä aikaa loman jälkeen ja minua odotti siellä ihana yllätys; yhteydenottoja oli tullut mielenkiintoisilta tahoilta. Katsotaan mitä mukavaa tästä voi seurata :)

Oikein paljon aurinkoa teidän kaikkien päivään.
Tämä ihana kortti on niin oikeassa <3







2 kommenttia:

  1. Kiva kirjoitus :)
    Itse en malta odottaa, että kaikki tämä on edessä.

    https://www.facebook.com/Faijahommia-1654467628191958/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kävinpä kurkistamassa Sinunkin blogia ja oikein kiva ote siitäkin välittyy. Tosissaan malttamattomana täälläkin odotellaan, koska tuo peruutusvaihde vaihtuu eteenpäin etenemiseksi.
    Jänniä päiviä sinne :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!