perjantai 3. helmikuuta 2017

Sisustushelmiä

Meillä on tehty tällä viikolla takuukorjauksia ympäri kämppää. Seinistä maalattiin haljenneita kohtia ja muita pieniä vikoja korjailtiin. Ollaan asuttu täällä jo kohta kokonainen vuosi, vaikka tuntuu, että vasta äsken tänne muutettiin.

Noiden korjausten jälkeen mulle iski valtava siivous- ja sisustusvimma. Eilen ja tänään täällä onkin tuuleteltu mattoja, imuroitu ja järjestelty huonekaluja uuteen uskoon. Samalla on tullut myös pitkästä aikaa pyyhittyä pölyt. Vitsit, että olen ylpeä itsestäni. Koti näyttää, tuntuu ja tuoksuu niin raikkaalta, että ei millään malttaisi lähteä täältä pois. Viikonloppu saa tulla ja mummukin pääsee nauttimaan meidän puhtoisesta kodista! :)

Tässä muutamia sisustushelmiä, joista olen jo pidempään haaveillut ja joita tällä viikolla aloin taas fiilistellä. Mitään hankintoja/toteutuksia ei olla vielä tehty, joten kaikki vinkit ja hyväksi koetut vaihdoehdot ovat enemmän kuin tervetulleita!

Pyöreät akustiikkalevyt

Keittiön ruokapöydän takana meillä on iso valkoinen seinä (korkeutta n. 5 metriä). Siihen ollaan jo kauan mietitty jotakin väriä ja ilmettä. Yhtenä päivänä löysin netistä hienon kuvan ja ihastuin yli kaiken siinä oleviin pyöreisiin akustiikkalevyihin. Kyselin miehen mielipidettä ja hänkin näytti vihreää valoa. Onneksi häneltä löytyy myös graafista silmää (ja opintojakin on taustalla), joten hän saa ilomielin toteuttaa/suunnitella levyihin kuvia/tekstejä. 
Kuva bongattu Casa 23 -blogista

Graafinen matto

Ruokapöydän alle ollaan kaivattu jo pitkään mattoa. Oon katsellut netistä ja sisustuslehdistä erilaisia ideoita. Huomaan, että minun silmää kiehtoo erityisesti matot, joissa sama kuvio toistuu koko ajan. Tuntuu, että vihdoinkin olen löytänyt hinnaltaan (ja mitoiltaan) sopivia, laadukkaita vaihtoehtoja. Matot ovat ruotsalaisia, Svanefors -merkkisiä. Nyt onkin enää valinnanvaikeus että kumpi näistä...
Tämä musta-valkoinen
vai tämä mintunvihreä-valkoinen?

Pyyhehylly

Sauna/kylppäritilaan tarvitaan pienehkö, mielellään tumma, hyllykkö. Siihen olisi helppo laittaa korurasioita ja pyyhkeitä nätisti esille. Jotakin tämän tyylistä se voisi olla... 
Ikean RÖNNSKÄR hylly
Ollaan pyritty tässä uudessa kodissa miettiä tarkkaan mitä hankitaan. Ajatuksena on myös aina silloin tällöin karsia ylimääräistä tavaraa pois. Vuosien varrella meille molemmille on kertynyt kiitettävästi kaikkea turhaa. Jatkossa ajatuksena on siis ostaa vain tarpeellisia ja meitä inspiroivia juttuja.

By the way, joku voisi kyllä tulla tekemään inventaarion mun vaatekaappiin, koska se on ihan räjähtänyt ja täynnä ylimääräisiä vaatteita. Tuntuu, että kotona vauvan kanssa ollessa en käytä enää mitään muuta, kun näitä samoja adidastrikoita joka päivä.

Ei kai se auta, kun suunnata viikonloppuna ostoksille, jos vaikkapa saataisiin näitä pidempään olleita haaveita toteutettua. Tosin ei tässä mikään kiire ole, näitä ideoita on aina kiva kypsytellä mielessä vähän aikaa, ettei tule sitten hutiostoja tehtyä.

Kivaa viikonloppua kaikille! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!