torstai 6. huhtikuuta 2017

Kesäkoti

En ole tainnut vielä tänne mainita, että ollaan kesäksi muuttamassa miehen urheilu-uran vuoksi etelä-suomeen. Mielenkiinnolla odotan, miten pienen vauvan kanssa tämä muuttoruljanssi sujuu ja ennen kaikkea, miten me viihdytään muualla kuin omassa kodissa. Täältä ei millään raaskisi lähteä pois.

Meillä on tarkoituksena jättää suurin osa kalusteista ja tavaroista tänne. Yritetään ottaa mukaan vain kaikki "pakollinen". Mukaan tulevien tavaroiden valitseminen täytyy varmaan jo kohta puoliin aloitella, koska toukokuu ja muutto tulevat yllättävän nopeasti. Vauvan kanssa pakkaaminen ei ole enää ihan yksinkertaista. Parempi tehdä pieniä juttuja pikkuhiljaa, jotta saa kaiken oleellisen mukaan.
Tulee ikävä tätä kotia <3
Onneksi kuitenkin tärkeimmät tulee mukana.
Ei olla vielä täysin päätetty, että otetaanko mm. syöttötuoli, vauvan pinnasänky ja omat sängyt mukaan. Mulle ainakin oma sänky olis ihan ykkösjuttu. Siinä on niin paras nukkua. Sänkyjen kuskaaminen ei kuitenkaan ole helppo homma. Ne pitää suojata tosi hyvin ja kuskata mielellään sateettomassa säässä peräkärryllä. Täytyy katsoa ja tunnustella millaiset sängyt tulevassa vuokra-asunnossa on ja tehdä päätös sitten sen mukaan. Lisäksi noiden pinnasängyn ja syöttötuolinkin kohtalo selviää, kun tiedetään mihin ollaan menossa ja mitä tavaroita siellä mahtaa olla.

Ollaan saatu tähän nykyiseen kotiin kesän ajaksi vuokralaiset. Oli tosi hyvä säkä, että meidän tutun tutut tarvitsivat väliaikaista asuntoa juuri tuohon samaan ajankohtaan. Meille on tärkeää, että tiedetään ja tunnetaan jotakin kautta ne, jotka tässä asuu. Voidaan sitten luottavaisin mielin lähteä täältä ja antaa heidän asua täällä kaikessa rauhassa.

No sitten asiasta toiseen. Tässä on aikalailla riittänyt menoa ja meininkiä viime päivinä. Mies oli joukkueensa kanssa ulkomailla ja minä olin sen aikaa tytön kanssa mummulassa. Maanantaista lähtien ollaan taas vietelty "rauhaisaa" aikaa kotosalla. Rauhaisalla tarkoitan sitä, että ei ole ollut mitään suurempia menoja suuniteltuna. Tyttö tosin liikkuu jo ympäri kämppää niin hurjaa vauhtia, että siitä on rauhallisuus kaukana.

Huomenna tuo mainitsemani rauhaisa kotona olo vaihtuu aktiiviseen lomailuun. Ollaan lähdössä viikoksi hiihtelemään Lappiin  ja nauttimaan sen upeasta luonnosta. Ainoa ikävä takaisku matkaa ajatellen on se, että mies on tullut kipeäksi. Tällä hetkellä minustakin tuntuu, että voimat alkavat huveta, kurkku on kipeä ja nenäkin alkaa olla tukossa. Toivotaan, että saan tämän flunssan alun selätettyä ja minä en tule kipeäksi. Täytyy pitää myös käsiä ristissä ettei tuo pikkuinen saa tartuntaa. No reissuun lähdetään jokatapauksessa, ollaan sitten kipeitä tai ei.

Todennäköistä on, että matkan aikana en kirjoittele tänne ollenkaan. Instagramiin sen sijaan laitan kuvia, kuinka meillä siellä pohjoisessa sujuu. Laitahan minut seurantaan: kauniskatse :)

Kivaa tulevaa viikonloppua kaikille siellä ruudun toisessa päässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!