keskiviikko 23. marraskuuta 2016

"Uusi elämä", uusi blogi

Olen 26-vuotias nainen, jolla on ihana aviomies ja syyskuussa syntynyt esikoistytär. Asun Jyväskylässä kauniissa ympäristössä, uudehkossa rivitalossa. Kaikkiaan elämässä tuntuu asiat olevan paremmin kuin koskaan. Tyttäreni syntymä on ollut yksi hienoimmista asioista koko elämässäni. Samalla tähän elämäntilanteeseen on kuitenkin liittynyt yksi elämäni kauheimmista asioista; luulin kuolevani saadessani diagnoosin aivokasvaimesta. Tuntuu, että en oikein ole itsekään vielä sisäistänyt mitä minulle on viimeisten kolmen kuukauden aikana tapahtunut.

Odotusaika oli onnellinen ja olin täysin tietämätön aivoissa olevasta kasvaimestani

En ole oikeastaan koskaan ajatellut, että minä tulisin kirjoittamaan blogia. Kuitenkin nyt tämä uusi elämäntilanne kaikkine mullistavane ja epätodellisine asioineen sai minussa kipinän syttymään. Jatkossa aion kirjoittaa tänne tunteitani aidosti epävarmasta elämästäni ja uudesta vauva-arjesta, jossa riittää opettelemista.

Tässä on nyt siis käsillä "uusi elämä", jollaista en olisi ikinä uskonut eläväni. Tule mukaan seuraamaan blogiani ja jakamaan ajatuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!